Gde smo » Kontakt * Contact

Zvezdin trenerski tim, predvođen sportskim direktorom Dušanom Kovačevićem, potpuno je posvećen ostvarivanju maksimalnih potencijala naših veslača.
Svi treneri su nekadašnji reprezentativci Srbije i internacionalni šampioni sa velikim iskustvom i znanjem koje sa nepresušnim entuzijazmom prenose našim veslačima. U tome im pomaže i tim stručnjaka iz oblasti sportske psihologije, kondicionog treninga i lekari koji prate naše veslače.

dule.jpg

Dušan Kovačević

Trener seniora
Veslač, reprezentativac SFRJ, učesnik evropskih i svetskih prvenstava i olimpijskih igara. Sportski direktor i direktor Kluba, profesor fizičke kulture i veslački trener prve kategorije / Third Level Coach, predsednik trenerske organizacije VSS, član selektorske komisije VSS.
BIOGRAFIJA

mcudic.jpg

Miloš Čudić

Glavni rener
Veslač, reprezentativac, učesnik evropskih i svetskih prvenstava, trener neporažene posade dubl skula ...
Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Beogradu, strukovne studije, sportski Menadžer
BIOGRAFIJA

mtomic.jpg

Miloš Tomić

Trener
Veslač, reprezentativac, učesnik evropskih i svetskih prvenstava i olimpijskih igara. Za samo dve godine uspeo je da prenese mnogo znanja i iskustva veslačkom podmladku i zabeleži vrhunske rezultate.
BIOGRAFIJA

loncar.jpg

Igor Lončar

Trener mlađih kategorija
Veslač, reprezentativac, najmlađi trener u našoj ekipi. Ovu sezonu je obelezio medaljama, a zatvorio je titulom ekipnog šampiona u Višegradu.

strucnitim-320.jpg

Stručni tim

Branko Todorović, trener snage
Isidora Ivanović, psiholog
Milan Babić, lekar
Eurodijagnostik, fizikus