Gde smo » Kontakt * Contact

4 days until:
Svetsko prvenstvo za seniore U23 (25.07)

Za odrasle, bez obzira na godine * For adults, regardless of age

Masters veslanje podrazumeva i rekreativno veslanja i takmičenje na regatama. Svetski veslački događaj je World Rowing Masters Regatta. Trke se odvijaju na udaljenosti od 1000m, a regata može privući preko 3.000 veslača. Veštački veslači mogu biti bivši veslači, ali i početnici koji su počeli sa 27 godina i više. Masters veslanje se takođe fokusira na zdravlje i fitness pogodnosti veslanja, druženja i formiranja prijateljstva.

Obuka/training course  - Obuka i predtakmičarski program
Rekreacija/leisure rowing  - Rekreativno veslanje

Rezervacija probnog časa i informacije: Vladan Milosavljević 063 269 410, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


U "Masters" program su dobrodošli svi koji ovim sportom žele da se bave rekreativno, od bivših aktivnih veslača, sportista, ali i osoba koje se po prvi put susreću sa veslanjem. Na raspolaganju su vam pet trenera koji su uvek prisutni i spremni da vam pomognu i daju vam potrebne instrukcije. Program traje čitave godine, sa ustaljena 3 termina nedeljno.

 

Everyone who wants to play the recreational sport from former active rowers, athletes, and people who meet for the first time with rowing are welcome in the "leisure rowing" program. There are five trainers who are always present and ready to help you and give you the necessary instructions. The program lasts for a whole year, fixed 3 terms weekly.