VKCZ

LEISURE ROWING

  • Sreda 17.00-19.00 (priprema 16.45) * Wednesday
  • Subota i nedelja 15.00-17.00 (priprema 14.45) * Weekend 

Info: Vladan Milosavljević 063 269 410, vladan.milosavljevic@vkczvezda.rs

U program su dobrodošli svi koji ovim sportom žele da se bave rekreativno, od bivših aktivnih veslača, sportista, ali i osoba koje se po prvi put susreću sa veslanjem. Na raspolaganju su vam pet trenera koji su uvek prisutni i spremni da vam pomognu i daju vam potrebne instrukcije. Program traje čitave godine, sa ustaljena 3 termina nedeljno.

Everyone who wants to play the recreational sport from former active rowers, athletes and people who meet for the first time with rowing are welcome in the program. There are five trainers who are always present and ready to help you and give you the necessary instructions. The program lasts for a whole year, fixed 3 terms weekly.

Ukoliko vam je ovo prvi susret sa ovim sportom, treneri će vam pomoći da savladate osnovne veslačke pokrete u čamcu koji se koristi za obuku veslača, i koji se zove Galija. Kada postanete spremni za sledeći korak, napredovaćete lagano i u druge veslačke čamce.
Svim članovima je na raspolaganju veoma lepo opremljena veslačka teretana, kao i pristup veslaoni (specijalno izrađeni veslački bazeni) i ergometrima (sprava koja simulira veslanje). Lep provod, nova poznanstva, dobro druženje, kao i ozbijan rad, ovde su vam zagarantovani! 
Naučićete sve aspekte veslanja, od mehanizama zaveslaja na vodi i na ergometrima (veslačka mašina koja simulira veslački pokret) do mera bezbednosti na vodi . Trudimo se da najveći deo vremena provedemo na vodi. Deo treninga se provodi i na “suvom”, gde se rade raznovrsni veslački poligoni snage i trčanja. Veslanje razvija najveći broj mišićnih grupa u telu (samo rvanje razvija još i vratne mišiće). Uz to razvija kardiovaskularni sistem i kondiciju, kao i istrajnost i snagu volje.

  • Neprestani nadzor za vreme treninga
  • Profesionalni saveti trenera
  • Veliko iskustvo.

Masters

Za odrasle, bez obzira na godine * For adults, regardless of age

Masters veslanje podrazumeva i rekreativno veslanja i takmičenje na regatama. Svetski veslački događaj je World Rowing Masters Regatta. Trke se odvijaju na udaljenosti od 1000m, a regata može privući preko 3.000 veslača. Veštački veslači mogu biti bivši veslači, ali i početnici koji su počeli sa 27 godina i više. Masters veslanje se takođe fokusira na zdravlje i fitness pogodnosti veslanja, druženja i formiranja prijateljstva.

Rezervacija probnog časa i informacije: Vladan Milosavljević 063 269 410, vladan.milosavljevic@vkczvezda.rs

“Masters” program su dobrodošli svi koji ovim sportom žele da se bave rekreativno, od bivših aktivnih veslača, sportista, ali i osoba koje se po prvi put susreću sa veslanjem. Na raspolaganju su vam pet trenera koji su uvek prisutni i spremni da vam pomognu i daju vam potrebne instrukcije. Program traje čitave godine, sa ustaljena 3 termina nedeljno.

Everyone who wants to play the recreational sport from former active rowers, athletes, and people who meet for the first time with rowing are welcome in the “leisure rowing” program. There are five trainers who are always present and ready to help you and give you the necessary instructions. The program lasts for a whole year, fixed 3 terms weekly.

Pin It on Pinterest