VKCZ

Zimske pripreme 2019

Zimske pripreme 2019
02 Feb

Naši veslači, pioniri, kadeti, juniori i jedan senior od juče su na zimskim pripremama na Goliji. Junior Slavko Savić se priprema sa reprezentacijom u Turskoj, dok su Jovana, Ivana i Dule sa seniorima u Atini.

Pripreme na Goliji trajaće 12 dana i naši veslači će se u tih 12 dana punom parom pripremati za veslačku sezonu koja nam dolazi. Rad 32 veslača i veslačica na ovim pripremama pratiće treneri Igor Lončar i Miloš Tomić.


Od 1.2. do 16. februara su pripreme kandidata za juniorsku reprezentaciju, u organizaciji veslačkog saveza Srbije. Od 12 veslača, iz V.K. Crvena zvezda je Slavko Savić, sa trenerom. Milošem Čudićem. Jezero Kojčegiz, nadomak Sredozemnog mora, Turska.


Kandidati za sastav seniorskih veslačkih reprezentacija Srbije odradili su dvonedeljne pripreme u Atini. U glavnom gradu Grčke su Jovana Arsić, Ivana Filipović i Dušan Slavnić. Pored kandidata za veslačku reprezentaciju Srbije, pripremaju se i kompletna litvanska i turska reprezentacija, mnogobrojni reprezentativci Grčke, kao i pojedini reprezentativci Rusije, Letonije i Moldavije.

Pin It on Pinterest