57. Internacionalna regata “Vojvodina Open”

57. Internacionalna regata “Vojvodina Open”
26 Aug

Naši mlađi kadeti i pioniri uspešno su zavrsili takmičenje. Osvojeno je ukupno 9.25 medalja i zauzeto je ekipno treće mesto. To je ujedno bila i poslednja provera pred Državno prvenstvo 21. septembra u Beogradu.

Prvi dan takmičenja na palićkom jezeru, veslači Crvene zvezde uzeli su bronzu u skifu za kadete (Vasilije Bojnić), bronzu u skifu za pionirke (Aleksandra Krstić), srebro u četvercu skul za kadete (Vasilije Bojnić, Luka Lazic, Andreja Jevtić, Predrag Cvetković). Četvrto mesto u skifu za kadete osvojio je naš pionir Filip Milanović, a peto mesto Đorđe Ilić. Takođe četvrto mesto osvojili su naši kadeti (Viktor Popović i Nikola Ljuna) u dubl skulu za juniore, kao i naš najmlađi takmičar Milan Cvetković u skifu za pretpionire. Poslepodne kreću kvalifikacije za drugi dan takmičenja.

Drugi dan takmičenja na Internacionalnoj regati “Vojvodina Open” veslači Crvene zvezde osvojili su 6.25 medalja. U kombinovanom četvercu skul za juniore naš veslač Bosko Kostić je ubedljivo osvojio zlatnu medalju. U disciplini dvojac bez za kadete Predrag Cvetković i Andreja Jevtić osvojili su srebrnu medalju dok je naš drugi dvojac u sastavu Nikola Ljuna i Viktor Popović osvojio bronzu u disciplini dubl skul za kadete srebrnu medalju su osvojili Luka Lazic i Vasilije Bojnić, a četvrto mesto zauzeli su naša kombinovana posada Đorđe Ilić i Nemanja Graovac. U dubl skulu za pionire drugo mesto zauzeli su Nikša Vraneš i Đorđe Lakicević. Zlatnu medalju i prvo mesto u skifu za pionire osvojio je Filip Milanović i u poslednjoj trci današnjeg programa pioniri u četvercu sa kormilarom naša posada u sastavu Vuk Nektarijević, Lazar Kasiković, Đorđe lakicević, Nikša Vraneš i kormilar Aleksandra Krstić su osvojili srebrnu medalju. Dubl skul seniori četvrto mesto Ozren Petrović i Nikola Đorđević.

Pin It on Pinterest