VKCZ

Evropsko prvenstvo za juniore u Beogradu

Evropsko prvenstvo za juniore u Beogradu
04 Sep

Ove godine, 25 – 27. septembra, u našoj zemlji biće održano Evropsko prvenstvo za juniore. U dosadašnjem izbornom procesu četiri naša juniora i jedna juniorka su kandidati za nastup na tom takmičenju.

Četverac skull juniora: Boško Kostic,  Jovan Ljuna  Nikola Stevanić, i Predrag Cvetkovic, kao i Maja Mišljenović su najozbiljniji kandidati za nastup na ovom takmičenju.

U subotu, 5. septembra biće održana treća izborna regata gde će poslednju šansu za ulazak u reprezentaciju imati svi veslači u slobodnim disciplinama, koji do sada nisu ispunili kriterijume, u muškoj konkurenciji imamo dve kombinovane posade – dubl skul i četverac bez.

U dubl skulu Aleksandar Grbić i Igor Martinović Grafičar, i četverac bez Andreja Jevtić, Aleksa Mohora, Marko Stefanović VK Galeb i Matija Rajković VK Grafičar.

Nastupiće i kombninovani ženski četverac u sastavu Maja Mišljenović, sa partenrkama iz VK Palić, VK Partizan i VK Čurug. Od njih očekujemo da obore svoj rekord sa prošle izborne regate i da se što više približe vremenskoj normi.

Pin It on Pinterest