ОБОЈИ СВОЈУ ЗВЕЗДИЦУ-ЗА НОВ ПОНТОН!

ОБОЈИ СВОЈУ ЗВЕЗДИЦУ-ЗА НОВ ПОНТОН!
07 Dec

Наши веслачи и веслачице и њихови успеси су наш највећи понос. Због тога, у њима проналазимо мотив да све што радимо, радимо онако као што они тренирају-предано, истрајно и вредно. Наша тежња и обавеза је да им обезбедимо што боље услове на том путу ка успеху. Уз свакодневни рад на том пољу, упознајемо многе људе који нам дају подршку и ветар у леђа – како наше партнере, тако и родитеље наших чланова.

Након многих заједничких успешних акција, заједно смо поставили нови циљ – КУПОВИНА ПОНТОНА је наш следећи изазов.

На овом путу сте нам потребни сви ви – пријатељи клуба, навијачи, симпатизери, љубитељи спорта, Црвене звезде и веслања.

Донацију можете уплатити на следеће начине:

На жиро-рачун:

145-0000000026223-70

Веслачки клуб Црвена звезда

Ада Циганлија 5

11030 Београд

Скенирањем QR кода:

Износ потребан за куповину понтона је подељен на 1000 звездица. Скенирањем кода директно можете донирати 1652 динара и тако купити своју зевздицу и бити део приче која ће омогућити нашим веслачима и веслачицама још боље услове за тренирање, јер они заслужују само најбоље! Они су наш мотив, понос, али и најбољи амбасадори наше земље! Они су репрезентативци, они су пример истрајности, труда и снаге и на овом путу у набавци новог понтона су наш главни покретач и оно што им омогућимо данас је залог за будућност.

Заједно у нове победе и стварање нових шампона!

Pin It on Pinterest