VKCZ

Juniorski četverac obezbedio put na EP

Juniorski četverac obezbedio put na EP
09 May

Sa ponosom Vas obaveštavamo da je novac skupljen! Završena je akcija prikupljanja novca za nastup našeg juniorskog četverca na EP u režiji samih veslača!

Naši veslači Slavko Savić, Petar Šavrljuga, Boško Kostić i Nikola Stevanić, koji će braniti boje Srbije na juniorskom Evropskom prvenstvu, pokrenuli su donatorsku akciju prikupljanja novca za troškove Evropskog prvenstva, koja je posle tri dana uspešno završena.

Svaka čast momci, želimo vam puno sreće na predstojećem takmičenju!

Naš juniorski četverac skul je prošlog vikenda, posle samo jednog treninga u čamcu, izborio vizu za evropsko prvenstvo koje se održava 18. i 19. maja u Essen-u u Nemačkoj!
Zbog trenutne finansijske situacije, oni su samofinansirajući reprezentativci Srbije i za njih ovo takmičenje košta 1400€ (165.000din) .

Sa ponosom Vas obaveštavamo da je novac skupljen pre svega zahvaljujući donaciji Bogdana Ilića i Danila Badnjara, poznatijeg kao@bakaprase i @choda19a.

Takodje se zahvaljujemo svim ljudima u Srbiji i inostranstvu koji su pomogli akciju i na taj način našim momcima obezbedili put.

Zahvaljujući svim ovim dobrim ljudima skupilo se više para nego što je bilo potrebno, te ćemo taj novac donirati u restauraciju kluba i klubsku opremu.

Pin It on Pinterest