VKCZ

Jovana Arsić u finalu I svetskog Kupa!

Jovana Arsić u finalu I svetskog Kupa!
10 May

Naša Jovana Arsić je u skifu bila druga u prvoj od dve kvalifikacionone trke sa 7.37,10. U finalu će se ogledati u nedelju u 13.07 časova.

Srpski tim je dobro počeoo prvo takmičenje za svetski kup, koje se održava na regatnoj stazi pokraj Marice u Plovdivu. Dve posade su se direktno domogle finala.

Naša Jovana Arsić je u skifu bila druga u prvoj od dve kvalifikacionone trke sa 7.37,10, iza Čehinje Miroslave Topinkove Knapkove sa 7.28,50. U finalu će se ogledati u nedelju u 13.07 časova.

Naš Dušan Slavnić se u drugoj polovini staze jedno vreme grčevito borio s finskim takmičarem za treće mesto, poslednje koje je direktno vodilo u polufinale, ali je posustao. Bio je četvrti sa 7.17,96 pa će popodne u repesaž s još četiri učesnika za popunu tri mesta.

Martin Mačković i Miloš Vasić, koji su pobedili sa 6.26,90 su se direktno plasirali u finale. Igor Đerić i Viktor Pivač su zauzeli peto mesto sa 6.57,92 i moraće u popravnu trku za plasman u finale u subotu (9.54 časova) da u konkurenciji s još četiri tima pojure prva dva mesta.

Njihova finalna trka je u nedelju (10.48).

Pin It on Pinterest